szép jó napot kívánok!

A NEVEM GUNAGRIHA,

FOGORVOS VAGYOK

 Gunagriha Dental

AZ ŐSZINTE FOGÁSZAT

Szeretettel üdvözöllek! Kezdő fogorvos vagyok, még soha nem dolgoztam eddig... Magyarországon :) Azelőttről van egy kis tapasztalatom, 1972 óta vagyok önállóan fogorvos. Ebből 38 évet Ausztriában praktizáltam, nagyrészt Bécsi rendelőmben. Aztán nemrég abbahagytam, és nyugdíjba mentem. Igen ám, de én azt a szakmát nem szeretem és ezért visszatértem az eredeti szakmámhoz. Így lett hát, hogy megnyitott az új rendelő itt Magyarországon.

 

A fogászati rendelő neve azért lett transcen Dental Gunagriha, mert a transzcendetális szó azt jelenti, hogy valami a szokványoson kívüli. Az érzékszerveinken kívüli világ. Tehát nem csak azért választottam ezt a nevet, mert szerepel benne a dental szó. Szeretnék egy másfajta fogászatot, egy olyat, ami nem csak a technikát adja, hanem szívvel ad, és a szívből ad.  Ezért is szeretek tegeződni, mert így tudunk eljutni oda, hogy megszeresd a fogorvosodat. Ugye, ha valakit tegezel, már sokkal közelebb érzed magad hozzá. Szívesebben fogadod őt és egymást. 

Discovery Bliss
 
 

Video Channel Name

Video Channel Name

Video Channel Name
Search video...
Video Title

Video Title

00:23
Play Video
Video Title

Video Title

00:32
Play Video
Video Title

Video Title

00:29
Play Video
 

Szolgáltatások

IMPLANTÁTUM

 

Az implantátum egy segédeszköz, amivel a fog gyökeret tudjuk pótolni. Ez többnyire egy titán csavar, amelyet az állcsontba helyezünk be és gyógyulás után egy koronát teszünk rá. Így készül el egy implantátum.

ARCÜREG EMELÉS

 

Amikor a felső állcsontban a fogak elvesztésével lesorvadt nagyon a csont, akkor az arcüreg irányába is tudunk csontot felépíteni. Az üreg nyálkahártyáját megemeljük és csontpótló anyagot teszünk alá, amibe kb. 6 hónap alatt bele tud nőni a csont. 

FOGELTÁVOLÍTÁS

 

Ha már menni kell szegény fognak, akkor úgy kell azt kiviteleznünk, hogy a környező szövetekben főleg a csontban ne tegyünk kárt. Ezért gyakran jobb megelőzni a fog betörését és szétválasztani a nagyon erős gyökereket. Utána akkor kevesebb a fájdalom.

BÖLCSESSÉGFOG ELTÁVOLÍTÁS

 

A bölcsességfog eltávolítása napjainkban már egy szükségszerű dolog, ugyanis a mai állkapocs kisebb, mint őseinké és ezáltal nincs elegendő hely a fogaknak. A bölcsességfog sok esetben igényel körültekintő bánásmódot.

FÉMKERÁMIA

 

A fogpótlás során koronát kap a fog, ami lehet fém vázon és arra kerül rá a kerámia. Fontos, hogy ne legyen feszültség a kettő között, mert a kerámia letörik, elmozdulhat. Ez a klasszikus megoldás. 

CIRKON KORONA

 

A fémkerámia abban különbözik, hogy mélységében nem adja vissza a fog természetes hatását, színét. Ezért, ha egymás mellé teszed őket, a teljes kerámia, cirkon korona egy sokkal természetesebb fog benyomását kelti.

GYÖKÉRKEZELÉS

 

A gyökérkezelés célja a beteg fogbélt töméssel helyettesíteni, a sikere pedig attól függ, hogy mennyire tiszta a gyökércsatorna és a tömés a gyökércsúcsig ér vagy sem. A régi kézi kezelés erre nem megfelelő és az eredménye többnyire gennyzacskó. 

FIX FOGPÓTLÁS

 

Mint a neve is mondja rögzített pótlásról van szó. A pótolt fogakat vagy meglévő saját fogak vagy pedig mű gyökerek (implantátum) tartják. A pótlások készülhetnek fém és kerámia vagy pedig tiszta kerámiából.

KIVEHETŐ FOGPÓTLÁS

 

Ez lehet részleges vagy teljes. A részleges kivehetőt a maradék fogak tartják. Koronával és csúsztatóval lehet alaposan rögzíteni. Ugyanakkor implantátummal is rögzíthetjük a kivehető fogpótlást. 

DENTÁL HIGIÉNIA

 

A szájhigiénia egy professzionális fog és fogtasak tisztítást jelent, amelyet többnyire ultrahanggal végeznek. Ezt minden 6-9 hónapban el kellene végeztetnünk. Külön kiképzésben részesült asszisztensek végzik.

 

Árak

Konzultáció,kezelési terv/ Kezelés=Visszatérítés

7.000 Ft

Digitális kis röntgenfelvétel

3.000 Ft

Digitális panoráma röntgenfelvétel

7.000 Ft

Kontroll/Kezelés után

ingyenes

3D Rö CT

15.000 Ft

Utókezelés/Idegen kezeléskor

1.000 Ft

Otthoni fogfehérítés

40.000 Ft

Rendelői fogfehérítés

60.000 Ft

Fogfehérítés csomag

70.000 Ft

Belső fogfehérítés (gyökérkezelt fogaknál)

14.900 Ft

Ideiglenes tömés

5.000 Ft

Inlay/onlay

49.000 Ft

Préskerámia inlay/onlay (E-max)

49.000 Ft

Arany inlay/onlay

49.000 Ft

Fognyaki érzékenység kezelése foganként

2.500 Ft

Esztétikus tömés 1/Porcellán

12.900 Ft

Esztétikus tömés 2 /Porcellán

15.800 Ft

Esztétikus tömés 3 /Porcellán

22.300 Ft

Trepanálás/Fogbél megnyitása

2.000 Ft

Gyógyszeres gyökérkezelés

9.000 Ft

Gyökértömés1/Digitális-gépi

19.000 Ft

Gyökértömés 2 /Digitalis-gépi

35.000 Ft

Gyökértömés 3 /Digitális-gépi

39.000 Ft

Korona alatti tömés

12.000 Ft

Gyökértömés eltávolítás/gyökér

10.000 Ft

Barázdazárás

4.500 Ft

Gyökércsúcs rezekció

24.500 Ft

Disszekció

9.000 Ft

Incisio/tályog kezelése

7.000 Ft

Mélytisztítás (nyitott) foganként

5.000 Ft

Mélytisztítás (zárt) foganként

2.700 Ft

Csontpótló anyag AÜE

20.000 Ft

Please reload

Helyi Érzéstelenítés

2.000 Ft

Ideiglenes korona

9.000 Ft

Fémkerámia korona/inkl ideiglenes

54.000 Ft